MOKYKLOS NAUJIENOS
Pasaulinės gyvūnų dienos minėjimas

Pasaulinės gyvūnų dienos minėjimas

✅Minėdami Pasaulinę gyvūnų dieną 🐿🦡 spalio mėnesį mūsų gimnazijos 6 – 7 klasių mokiniai atkreipė dėmesį į laukinių gyvūnų globą ir parengė plakatus „ Lietuvos miškų gyvūnai“🦨🦔
Plakatai – kūrybiški, kruopščiai atlikti ir prasmingi🖼.
☝Iš pradžių mokiniams reikėjo sukaupti daugiau informacijos apie vieną iš miško gyvūnų, spręsti kryžiažodžius, įminti mįsles.
🎨Dailės vyr. mokytoja Liubovė Fedotova ugdė meninius, estetinius piešimo įgūdžius ir padėjo mokiniams paruošti plakatus.
🌳Jaunųjų miško bičiulių būrelio „Aušriečiai“ nariai, vadovė geografijos vyr. mokytoja Danutė Dzindziletienė, aktyviai dalyvavo projektiniame darbe, domėjosi gyvūnų biologija, reikšme gamtai ir žmogui.
♻️Per biologijos pamokas 6- 7 klasės gvildeno laukinių gyvūnų globos problemas, ieškojo sprendimo būdų, kaip kiekvienas iš mūsų gali prisidėti, kad sužeistų gyvūnų būtų mažiau. Reikėtų daugiau ( jei tik įmanoma) naudotis viešuoju transportu, atsargiai vairuoti miškingose teritorijose, nešiukšlinti, surinkti šiukšles. Visa tai formuoja tam tikras elgesio nuostatas ir mokinių jautresnį požiūrį aplinkai, dėmesingumą viskam, kas gyva.
Biologijos vyr. mokytoja Natalija Pavinskaitė

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.

Skip to content